zaterdag 29 juni 2013

Hoe werkt facetime?

Facetime is een standaard optie wat gebruikt kan worden door verschillende Apple apparaten zoals de Iphone, Ipad, Ipod Touch of de Mac computer. Facetime is een applicatie dat ontwikkeld is door Apple om met iemand anders te videobellen. Een vergelijkbaar variant van Facetime is Skype (Zie Hoe werkt Skype?), met Skype kan je ook videobellen.

Facetime gebruiken
Het gebruiken van Facetime kan alleen met de Apple apparaten en het starten van FaceTime verschilt per apparaat waarmee je wilt videobellen. Wij zullen de Iphone nauwkeurig behandelen, de overige apparaten werken gelijkwaardig.

Volg de volgende aanwijzingen:
1. Door het aanklikken van de telefoonsymbool verschijnt er in de beeldscherm een interface waar u aan de onderzijde verschillende mogelijkheden kunt aanklikken: favorieten, recent, contacten, toetsen en voicemail.
2. Als u klikt op 'contacten' dan verschijnt er in de beeldscherm de contactenlijst. U kunt door naar beneden of naar boven te vegen door uw contactenlijst kijken.
3. Door een contact aan te klikken verschijnt er in uw beeldscherm de contactinformatie van de betreffende persoon. Als u naar beneden scrolt dan vind u vier keuze mogelijkheden: verstuur bericht, FaceTime, Deel contact en zet in favorieten.
4. Door te klikken op de knop 'FaceTime' volgt er een ander keuze menu. U kunt kiezen om de betreffende contact te videobellen naar aanleiding van de telefoonnummer of e-mailadres. Alleen met de Iphone kan je met iemand Facetimen gebaseerd op hun telefoonnummer. Voor de overige Apple aparaten zal je de e-mailadres van de betreffende contactpersoon moeten hebben om te kunnen Facetimen.

Wanneer de andere persoon u heeft geaccepteerd zult u de betreffende persoon in de beeldscherm op de achtergrond zien en uzelf in een klein scherm op de voorgrond.

Een ander mogelijkheid met de Iphone is dat wanneer u belt met uw Iphone en de andere persoon heeft ook een Iphone dan kunt u door te klikken op de knop Facetime overgaan naar videobellen zonder het gesprek te beïndigen. Dit is ideaal om bijvoorbeeld te zien dat uw kind de eerste stappen zet...

U kunt Facetime op elk gewenste moment beïndigen door te klikken op de knop ...

Conclusie
De FaceTime applicatie is een geweldige mogelijkheid om bijzondere momenten met andere mensen te delen die ook een Apple product hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten